Links

Schildervrienden, schilderen met olieverf

Zeer leerzame website van kunstschilder Alex Mooyman. Eenvoudig thuis leren schilderen met olieverf. Gratis schildercursus, tips & tricks en meer verrassingen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor beginnende schildertalenten om lessen te volgen, waarbij de basis-vaardigheden worden aangeleerd om te leren schilderen met olieverf.
Verder is er een forum van "Schildervrienden", waarop je je werken kan delen en laten beoordelen.

Jos van der Venn, kunstschilder

Als geest en hand niet samen gaan, ontstaat er geen kunst.
We hebben allemaal onze eigen passies en talenten. Benieuwd wat die van Jos van der Venn zijn? Neem een kijkje op zijn website en ontdek wie hij is en wat hij doet.
Zijn werken zullen je zeker bevallen!

Michael James Smith, online Art School

Of je nieuw bent in het maken van olieverfschilderijen of een meer ervaren kunstenaar, de website van Michael en zijn online schilderlessen zullen helpen je vaardigheden en techniek te ontwikkelen, zodat je ook kunt leren schilderen met olieverf om prachtige fotorealistische schilderijen te maken.

Janhendrik Dolsma, waddenschilder

Janhendrik Dolsma is een Nederlandse schilder van luchten, stranden, duinen en zee. Aan de hand van diverse films laat hij je binnen in de wereld van zijn kunst, het delen van wat hij weet over het schilderen van wolken en zee, van het gebruik van kleur in donkere gebieden tot de droge penseeltechniek.